TRIFU HAND RUB 25x60ml

Kasse med 25 stk til kontoret.

Leverer en lækker hånddesinfektion, der ikke lugter og er mild mod hænderne (dermatologitestet). Indeholder ca.120 skumdoseringer, hvilket gør den økonomisk i brug.

Produktet er godkendt jf. internationale EN-test standarder som anbefaldet af Statens Serum Instituts 

Statens Serums institut anviser følgende.
En type produkter indeholder stoffer, som benævnes kvartære ammoniumforbindelser, fx benzalkonium klorid (BKC) eller didecyldimethyl ammoniumklorid (DDAC). Man ved kun lidt om brugen, effekten og eventuelle bivirkninger ved disse til hånddesinfektion. Det er dog tilladt at markedsføre hånddesinfektion med disse indholdsstoffer, men producenten/leverandøren skal kunne dokumentere, at produktet er tilstrækkelig effektivt ift. hvad de anpriser, at produktet kan anvendes mod”

 

Data om TRIFU HAND RUB:

TRIFU HAND RUB er en behagelig dermatologitestet (hudvenlig) hånddesinfektion, der effektivt bekæmper patogene bakterier og svampe samt kappebærende vira.

TRIFU HAND RUB har en blødgørende effekt, er nænsom mod hænderne og indeholder hverken parfume eller alkohol. Produktet fordamper ikke fra hænderne og beskytter derved mod bakterier og vira i længere tid. Ved brug af TRIFU HAND RUB bryder du smittekæden og forhindrer krydskontaminering.

Godkendelser:
EN1500 – håndhygiejne
EN14476 – virusdræbende (kappebærende virus)
EN1276 – bakteriedræbende
EN13727 – bakteriedræbende (medicinsk)
EN13624 – svampe– og gærdræbende (Candida)

Har du nogle spørgsmål til produktet?