Sanitets Rengøring

Produkter designet til baderums- og toiletvedligeholdelse

Applikationsspecifikke produkter til professionelle og institutionelle løsninger til rengøring af badeværelser og toiletter.

Badeværelser er ideelle avlsgange for ubehagelige lugte, kalkaflejringer og grimme pletter. 

Traditionelle badeværelsesrensere fremstillet af andre leverandører kan både være hårde og ætsende mod gulve, armaturer og fittings, og mange tilbyder ikke nogen løbende kontrol med kalk og opbygning af organisk materiale.

Vores sortiment af badeværelses- og toiletrengøringsprodukter består af 10 separate og meget effektive produkter, der arbejder på at udrydde lugte og bakterieopbygning, som findes på badeværelser.

De applikationsspecifikke bakterier sigter mod ubehagelige lugte og nedbryder dem gennem udskillelse af enzymer og fortsætter med at nedbryde kilden, indtil den er væk.

Introduktion

VALIDEREDE OG VERIFICEREDE RENGØRINGSRESULTATER

Vi beviser alt, hvad vi påstår, ved at levere fuldstændige data og har ofte uafhængig verifikation til støtte for vores påstande. Fuldstændige tekniske datablade for vores Evogen Microbial vaskerumsrengøringsprodukter er tilgængelige på anmodning.

SIKKER, EFFEKTIV OG MILJØANSVARLIG

Den proprietære eco-benign® kemi, der er til stede i Evogen-serien af ​​badeværelsesrengøringsprodukter, sikrer øjeblikkelig, sikker og effektiv rengøring.

ANVENDELSESPECIFIKKE RENGØRINGSLØSNINGER

De anvendelsesspecifikke bakterier i Evogen-produkter retter sig individuelt mod lugte og organismer i badeværelser, nedbryder dem gennem udskillelsen af ​​enzymer og fortsætter med at fordøje kilden, indtil den er væk.

Produkter for Sanitets Rengøring

Vi kan hjælpe med: