EVOGEN CARPET AND UPHOLSTERY SHAMPOO

Evogen Professional product

En probiotisk, professionel tæpperens til at fjerne snavs, pletter og lugtgener fra kommercielle tæpper og bløde møbler.

Produktet leverer overlegen ydeevne og langvarig lugtkontrol uden brug af skrappe kemikalier. Giver øjeblikkelig rengøring af en bred vifte af pletter på tæpper og bløde møbler og fortsætter med at virke, selv ved gentagen tilsmudsning. Trænger dybt ind i tæppefibrene for fuldstændig nedbrydning af de resterende urenheder, der ellers kan forårsage lugt eller gentagelse af pletter.

Type

LIQUID

Brand

EVOGEN PROFFESIONAL

Produktoverblik

Evogen Professional Carpet Shampoo er en førsteklasses, fuldt formuleret engros tæpperens, der leverer enestående og langvarig rengøring samt lugtkontrol til tæpper og bløde møbler.

Vores professionelle tæpperens giver overlegen ydeevne og langvarig lugtkontrol uden brug af skrappe kemikalier.

Tensidpakken giver øjeblikkelig rengøring af en bred vifte af pletter på tæpper og bløde møbler og fortsætter med at virke, selv ved genoptræden af pletter.

Vi anbefaler, at 1 produktet fortyndes til en blanding mellem 1:10 og 1:40 for optimal ydeevne.

Tilgængeligt i:

Egenskaber

Har du spørgsmål til produktet?

Når du sender dine kontaktdata til trifu.dk giver du samtidig samtykke til, at vi opbevarer og behandler dine personoplysninger. Du har ret til på et hvert tidspunkt at bede om at få slettet dine data, rettet dine data og få en udskrift af dine data. Henvendelse skal ske skriftligt til e-mailadressen trifu@trifu.dk.
Vi kan hjælpe med: