EVOGEN GREASE DRAINLINE

Evogen Professional product

Kraftfuldt renseprodukt til fedtfælder i afløb i industrikøkkener. Specifikt formuleret til at nedbryde fedt, olie og fedtstoffer samt andet madaffald i de krævende miljøer som afløb, fedtfælder og fedtudskillere.

Opbygning af fedt er ofte årsagen til langsomme afløb og tilbageløb af spildevand samt til at skabe dårlig lugt fra afløb og endda skadedyrsproblemer.

Type

LIQUID

Brand

EVOGEN PROFFESIONAL

Produktoverblik

Grease Drain Line (GDL) er vores miljøvenlige renseprodukt til fedtfælder i afløb i industrikøkkener. Det er en professionel olie- og fedtfjerner, der er specielt formuleret til at nedbryde fedt, olie og fedtstoffer samt andet madaffald i krævende miljøer som afløb, fedtfælder og fedtudskillere.

GDL er specielt udvalgt til at fungere effektivt i lavere pH-niveauer, som findes i fedtfælder og fedtudskillere. De har vist sig at kunne nedbryde en bred vifte af materialer, der findes i fedtfangere og fedtudskillere:

  • Vegetabilske olier, rapsolie og olivenolie
  • Faste fedtstoffer som svinefedt og smør
  • Stivelse, proteiner og cellulose
  • Frie fedtsyrer

Tilgængeligt i:

Egenskaber

Har du spørgsmål til produktet?

Når du sender dine kontaktdata til trifu.dk giver du samtidig samtykke til, at vi opbevarer og behandler dine personoplysninger. Du har ret til på et hvert tidspunkt at bede om at få slettet dine data, rettet dine data og få en udskrift af dine data. Henvendelse skal ske skriftligt til e-mailadressen trifu@trifu.dk.
Vi kan hjælpe med: