BIOTAL GW 3000

Biotal Marine product

Biotal GW 3000 er en flydende behandling, der indeholder applikationsspecifikke bakteriestammer, som er i stand til at nedbryde en bred vifte af organisk affald, kombineret med en naturlig sulfidkontrol, der hjælper med at forhindre dårlig lugt, ophobning af faste stoffer og korrosion i gråvandslagringssystemer.

Industri

Type

MICROBIAL LIQUID

Brand

BIOTAL MARINE

Produktoverblik

Biotal GW 3000 er en helt anderledes tilgang til problemerne med gråvandslagring; ved regelmæssig dosering af små mængder reducerer det ophobning af faste stoffer, produktion af fedtsyrer og vigtigst af alt, forhindrer produktionen af brintsvovl. Biotal GW 3000 er et øko-benign® flydende produkt, der indeholder milliarder af applikationsspecifikke bakterier til at vedligeholde gråvandsopbevaringsområder.

Tilgængeligt i:

Egenskaber

Har du spørgsmål til produktet?

Når du sender dine kontaktdata til trifu.dk giver du samtidig samtykke til, at vi opbevarer og behandler dine personoplysninger. Du har ret til på et hvert tidspunkt at bede om at få slettet dine data, rettet dine data og få en udskrift af dine data. Henvendelse skal ske skriftligt til e-mailadressen trifu@trifu.dk.
Vi kan hjælpe med: