BIOTAL GT 3000

Biotal Marine product

Biotal GT 3000 er et flydende biologisk produkt, der indeholder applikationsspecifikke bakteriestammer, som er i stand til at nedbryde fedt, olie og fedtstoffer samt andet madaffald i køkkenafløb, afløbsrender og fedtfangere, hvilket reducerer ophobning og forhindrer dårlig lugt.

Gråvand inkluderer det, der kommer fra kabyssen, bade, håndvaske, brusere og vaskerier. Kabysaffald kan især indeholde høje niveauer af fødevareafledte fedtstoffer, olier og fedt, der kan ophobe sig i afløbsrender og andre afløb i kabyssen samt i rørsystemer fra kabyssen til spildevandsrensningsanlæg eller opbevaringstanke

Industri

Type

MICROBIAL LIQUID

Brand

BIOTAL MARINE

Produktoverblik

Bakteriestammerne i Biotal GT 3000 er specielt udvalgt for deres evne til at producere ekstracellulære enzymer, der hurtigt nedbryder en bred vifte af madaffald, herunder fedt, olie og fedtstoffer, protein, stivelse og fibre. Bakterierne i produktet er stammer, der er proprietære for Biotal Marine, og de er blevet grundigt testet af vores eget forsknings- og udviklingsteam for at bevise, at de er i stand til at nedbryde en bred vifte af fedt-, olie- og fedtmaterialer helt ned til kuldioxid og vand.

Tilgængeligt i:

Egenskaber

Har du spørgsmål til produktet?

Når du sender dine kontaktdata til trifu.dk giver du samtidig samtykke til, at vi opbevarer og behandler dine personoplysninger. Du har ret til på et hvert tidspunkt at bede om at få slettet dine data, rettet dine data og få en udskrift af dine data. Henvendelse skal ske skriftligt til e-mailadressen trifu@trifu.dk.
Vi kan hjælpe med: