BIOTAL AR 3000 PE

Biotal Marine product

Biotal AR 3000 PE er en avanceret syreerstatningsteknologi til manuel og CIP (Cleaning in Place) afkalkning af forskelligt ombordudstyr såsom pladevarmevekslere, fordampere osv.

Produktet indeholder affedtende overfladeaktive stoffer, som forbedrer fjernelsen af kalk og betyder, at der ikke er behov for en separat affedtningsbehandling, hvis der er tilstedeværelse af olie og fedt.

Produktet er ikke ætsende for huden, i modsætning til afkalkningsmidler baseret på saltsyre, og det er ikke skadeligt for miljøet, i modsætning til sulfaminsyre.

Produktet er mere effektivt end organiske syrer (citronsyre, æblesyre) og mange mineralsyrer som fosforsyre, og det indeholder en nyttig farveindikator, så operatøren ved, hvornår afkalkningsaktiviteten er optimal.

Industri

Type

MICROBIAL LIQUID

Brand

BIOTAL MARINE

Produktoverblik

Produktet har et bredt anvendelsesområde, herunder CIP (Cleaning in Place) og manuel rengøring af procesudstyr, der bliver udsat for kalkdannelse under brug, såsom pladevarmevekslere, fordampere, kølere og ferskvandsgeneratorer.

Formuleringen indeholder en kraftig affedtningskapacitet, hvilket betyder, at produktet kan anvendes i tilstedeværelse af olie og fedtforurening. Dette gør det muligt at spare tid og reducere antallet af nødvendige kemikalier ombord, da andre produkter kræver et separat affedtningsmiddel, før afkalkning kan udføres.

Koncentratet er kun klassificeret som hudirriterende og kræver ikke ætsningsmærkning, hvilket gør produktet sikrere og lettere at bruge.

Tilgængeligt i:

Egenskaber

Har du spørgsmål til produktet?

Når du sender dine kontaktdata til trifu.dk giver du samtidig samtykke til, at vi opbevarer og behandler dine personoplysninger. Du har ret til på et hvert tidspunkt at bede om at få slettet dine data, rettet dine data og få en udskrift af dine data. Henvendelse skal ske skriftligt til e-mailadressen trifu@trifu.dk.
Vi kan hjælpe med: