BIOTAL ECOCLEAN 3000

Biotal Marine product

Biotal Ecoclean 3000 er et yderst effektivt, vandfortyndbart rengøringsprodukt til maskinrum, baseret på sikker eco-benign® kemi og kombineret med højtydende bakteriestammer, der hjælper med behandling af olieret vand og nedbrydning af olierester. Det er specifikt designet til generel rengøring i maskinrum og påvirker ikke driften af olie-vand-separatorer negativt.

Industri

Type

MICROBIAL LIQUID

Brand

BIOTAL MARINE

Produktoverblik

Den overfladeaktive blanding, der anvendes i Biotal Ecoclean 3000, er yderst effektiv til at løfte og emulgere olier og andre fedtede aflejringer, så hydrokarbonforureningen fjernes. 

Men umiddelbart efter rengøring bryder Biotal Ecoclean 3000’s overfladeaktive blanding hurtigt; det vil sige, at når opløsningen når lænsebrøndene eller tanken for olieaffald, bliver emulsionen ustabil, og olien adskiller sig fra vandet. 

Tests har vist, at Biotal Ecoclean 3000 ikke fremmer emulgering over et bredt koncentrationsområde. Anvendelsen af Biotal Ecoclean 3000 som det eneste rengøringsmiddel i maskinrummet er en måde at minimere emulsionproblemer forårsaget af brugen af uhensigtsmæssige rengøringsprodukter.

Tilgængeligt i:

Egenskaber

Har du spørgsmål til produktet?

Når du sender dine kontaktdata til trifu.dk giver du samtidig samtykke til, at vi opbevarer og behandler dine personoplysninger. Du har ret til på et hvert tidspunkt at bede om at få slettet dine data, rettet dine data og få en udskrift af dine data. Henvendelse skal ske skriftligt til e-mailadressen trifu@trifu.dk.
Vi kan hjælpe med: