BIOTAL DC 3000

Biotal Marine product

Biotal DC 3000 er et højt koncentreret, ikke-surt flydende produkt baseret på den nyeste eco-benign® rengøringsteknologi, designet til CIP (Cleaning in Place) og manuel rengøring af marine separatorer, selv ved lave driftstemperaturer. Det er annerkendt af en stor separatorproducent, da det ikke forårsager ætsning af separatorens dele, hvilket reducerer slid og minimerer genforurening.

Industri

Type

MICROBIAL LIQUID

Brand

BIOTAL MARINE

Produktoverblik

Biotal DC 3000 er et yderst effektivt, koncentreret og ikke-surt rengøringsmiddel, specielt formuleret til at fjerne aflejringer fra skivepakken i marine smøre- og brændselsolie-separatorer ved brug af Cleaning in Place (CIP) teknikker. Den overfladeaktive blanding, der anvendes i Biotal DC 3000, er ekstremt effektiv til at løsne de laklignende aflejringer, der findes på separatorens skiver; men efter rengøring bryder Biotal DC 3000’s overfladeaktive blanding hurtigt op. Dette betyder, at når opløsningen når lænsebrønden eller olieaffaldstanken, er den fjernede forurening ikke længere emulgeret, og det olierede materiale adskiller sig fra vandet. Brug af Biotal DC 3000 til rengøring af smøre- og brændselsolie-separatorer er en måde at minimere emulsionproblemer forårsaget af brugen af uhensigtsmæssige rengøringsprodukter i maskinrummet.

Den største fordel ved Biotal DC 3000 er evnen til at rengøre ved lave temperaturer. Andre rengøringsmidler til denne anvendelse kræver opvarmning af rengøringsopløsningen til omkring 80°C, før CIP-processen kan begynde, men omfattende test af Biotal DC 3000 har vist, at det kan fjerne mere end 99% af forureningen ved temperaturer helt ned til 40°C. Den anbefalede to-timers CIP kan starte, så snart forbindelserne til centrifugen er foretaget, uden at skulle vente på, at blandingen opvarmes, hvilket sparer besætningen værdifuld tid. Desuden er formuleringen lavskummende, så der er ikke behov for at overvåge og kontrollere skumdannelse, hvilket gør det muligt at anvende en “fit and forget” tilgang til CIP, hvilket yderligere sparer tid. Produktet er også lavt i lugt, hvilket gør det mere behageligt at bruge end mange konkurrerende syrebaserede produkter.

Biotal DC 3000 er højt koncentreret, med en standardiseret fortyndingsgrad på 1:19.

Tilgængeligt i:

Egenskaber

Har du spørgsmål til produktet?

Når du sender dine kontaktdata til trifu.dk giver du samtidig samtykke til, at vi opbevarer og behandler dine personoplysninger. Du har ret til på et hvert tidspunkt at bede om at få slettet dine data, rettet dine data og få en udskrift af dine data. Henvendelse skal ske skriftligt til e-mailadressen trifu@trifu.dk.
Vi kan hjælpe med: