BIOTAL AR 3000 BW

Biotal Marine product

Biotal AR 3000 BW er en avanceret syreerstatningsteknologi til behandling af sortvandsopsamlingssystemer, enten som en del af et periodisk afkalkningsprogram eller til regelmæssig dosering for at forhindre kalkopbygning som et alternativ til sulfaminsyresachetter.

Industri

Type

MICROBIAL LIQUID

Brand

BIOTAL MARINE

Produktoverblik

Produktet har et bredt anvendelsesområde, herunder CIP (Cleaning in Place) og manuel rengøring af procesudstyr, der bliver udsat for kalkdannelse under brug, såsom pladevarmevekslere, fordampere, kølere og ferskvandsgeneratorer.

Resultaterne ved periodisk afkalkning har været tilsvarende dem, der opnås i tørdok, men da produktet ikke er ætsende for huden, kan behandlingen udføres, mens skibet er i drift.

Produktet har vist sig at være mere effektivt end organiske syrer (citronsyre, æblesyre osv.) samt mineralsyrer som fosforsyre og er ikke skadeligt for miljøet, i modsætning til sulfaminsyre.

Formlen indeholder et kraftfuldt affedtningsmiddel, der forbedrer fjernelsen af kalk, hvor fedt og olier er til stede.

Tilgængeligt i:

Egenskaber

Har du spørgsmål til produktet?

Når du sender dine kontaktdata til trifu.dk giver du samtidig samtykke til, at vi opbevarer og behandler dine personoplysninger. Du har ret til på et hvert tidspunkt at bede om at få slettet dine data, rettet dine data og få en udskrift af dine data. Henvendelse skal ske skriftligt til e-mailadressen trifu@trifu.dk.
Vi kan hjælpe med: