AR3000 BW

Evogen Wastewater Treatment product

En flydende syreerstatningsteknologi til afkalkning af rør og udstyr. Evogen AR3000 er sikrere at bruge end traditionelle syreprodukter som saltsyre, fosforsyre og sulfaminsyre. Produktet fungerer bedre end andre organiske syreprodukter, såsom dem baseret på citronsyre. Det nedbrydes til komponenter, der kan nedbrydes inden for spildevandssystemer, og klassificeres ikke som korrosivt over for metaller, når det er fortyndet.

Industri

Type

MICROBIAL LIQUID

Brand

EVOGEN WATEWATER

Produktoverblik

Gør CIP-procedurer mere sikre ved at minimere risici for personale, udstyr og miljøet. Indeholder en kraftfuld affedter til brug i områder med højt indhold af fedtstoffer, olier og fedt. Kan bruges på en bred vifte af kalkaflejringer, herunder calciumcarbonater og struvit.

Kan anvendes på en bred vifte af aflejringer, herunder calciumkarbonater og struvit. Produktet sikrer en effektiv fjernelse af kalk og andre mineralaflejringer uden at beskadige rør og udstyr. Evogen AR3000 er ideel til brug i industrien, hvor der kræves en sikker og effektiv afkalkning uden de risici, der er forbundet med traditionelle syrer. Produktet bidrager til at forlænge levetiden af udstyr og reducere vedligeholdelsesomkostningerne ved at forhindre opbygning af skadelige aflejringer.

Tilgængeligt i:

Egenskaber

Har du spørgsmål til produktet?

Når du sender dine kontaktdata til trifu.dk giver du samtidig samtykke til, at vi opbevarer og behandler dine personoplysninger. Du har ret til på et hvert tidspunkt at bede om at få slettet dine data, rettet dine data og få en udskrift af dine data. Henvendelse skal ske skriftligt til e-mailadressen trifu@trifu.dk.
Vi kan hjælpe med: