Evogen GDL 10X

Evogen Wastewater Treatment product

En formuleret flydende løsning specielt designet til at nedbryde fedtstoffer, olier og fedt samt andet madaffald i krævende miljøer som afløbslinjer, fedtfang og fedtudskillere.

Industri

Type

LIQUID

Brand

EVOGEN WASTEWATER

Produktoverblik

Flydende koncentratprodukt, der indeholder kemiske og biologiske mekanismer til nedbrydning af fedt, olie og fedtstoffer (FOG).

Diverse lipase-, esterase- og biosurfaktantegenskaber gør FOG-aflejringer mere biotilgængelige ved at nedbryde dem til mere fordøjelige komponenter.

Bakterier, der er i stand til fuldstændigt at nedbryde de almindelige komponenter i FOG-aflejringer, såsom palmitinsyre, stearinsyre, oliesyre og linolsyre frie fedtsyrer.

Kan forbedre COD, reducere oppustning og afhjælpe problemer forbundet med fedtstoffer, olier og fedt. Ideel til organisk rige spildevand som kommunale, mejeri- og slagteriaffald.

Tilgængeligt i:

Egenskaber

Har du spørgsmål til produktet?

Når du sender dine kontaktdata til trifu.dk giver du samtidig samtykke til, at vi opbevarer og behandler dine personoplysninger. Du har ret til på et hvert tidspunkt at bede om at få slettet dine data, rettet dine data og få en udskrift af dine data. Henvendelse skal ske skriftligt til e-mailadressen trifu@trifu.dk.
Vi kan hjælpe med: