EVOGEN FOG

Evogen Wastewater Treatment product

Pulverprodukt til FOG-nedbrydning indeholdende gavnlige Bacillus og ekstra frie enzymer.

Pulverproduktet indeholder specifikke Bacillus-bakterier og enzymer til FOG-nedbrydning i fedtudskillere og opsamlingsanlæg. Perfekt til spildevand med højt indhold af organisk materiale, såsom køkkenaffald, kommunalt spildevand, mejeri- og slagteriudledninger.

Industri

Type

POWDER

Brand

EVOGEN WASTEWATER

Produktoverblik

Bakterierne har forskellige lipase-, esterase- og biosurfaktantegenskaber, der gør FOG-aflejringer mere biotilgængelige og nedbryder dem til mere fordøjelige komponenter. Indeholder gavnlige bakterier, der er i stand til fuldstændigt at nedbryde de almindelige komponenter i FOG-aflejringer, såsom palmitinsyre, stearinsyre, oliesyre og linolsyre. Dette forhindrer dannelsen af FOG-problemer længere nede i systemet. Produktet er i stand til at forbedre problemer med COD, slamopbygning og flydestoffer, der er forbundet med fedt, olier og fedtstoffer. Enzymerne i produktet giver en øjeblikkelig virkning, mens Bacillus-bakterierne sikrer en langvarig løsning. Reducerer antallet af tilstopninger og behovet for vedligeholdelse af fedtudskillere og opsamlingsanlæg.

Kan anvendes i et bredt udvalg af vandtyper, fra ferskvand til saltvand og derover (ingen indvirkning på ydeevnen mellem 0 – 50 g/L).

Tilgængeligt i:

Egenskaber

Har du spørgsmål til produktet?

Når du sender dine kontaktdata til trifu.dk giver du samtidig samtykke til, at vi opbevarer og behandler dine personoplysninger. Du har ret til på et hvert tidspunkt at bede om at få slettet dine data, rettet dine data og få en udskrift af dine data. Henvendelse skal ske skriftligt til e-mailadressen trifu@trifu.dk.
Vi kan hjælpe med: