EVOGEN SULPHIDE CONTROLLER

Evogen Wastewater Treatment product

Evogen Sulphide Controller er et flydende produkt, specielt formuleret til at bekæmpe lugtgener og problemer forbundet med reducerede svovlforbindelser i iltfattige zoner.

Kan påvirke dannelsen af biofilm på overflader, der kan huse sulfat-reducerende bakterier. Den brede metaboliske kapacitet hos Bacillus-konsortier gør det muligt at nedbryde et bredt spektrum af COD-kilder, herunder fedt, olier og fedtstoffer. Dette kan bidrage til at forbedre spildevandsparametre samt bekæmpe lugtgener.

Kan anvendes til at forbedre anlæggets ydeevne for at opfylde emissionsdirektiver.

Type

MICROBIAL LIQUID

Brand

EVOGEN WASTEWATER

Produktoverblik

Evogen Sulphide Controller er specielt formuleret til at bekæmpe lugtgener og problemer forbundet med reducerede svovlforbindelser (rådden æggelugt) i iltfattige zoner.

Produktet er en væske, der indeholder en natriumnitratbase kombineret med forskellige Bacillus-arter med en bred metabolisk kapacitet.

Tilgængeligt i:

Egenskaber

Har du spørgsmål til produktet?

Når du sender dine kontaktdata til trifu.dk giver du samtidig samtykke til, at vi opbevarer og behandler dine personoplysninger. Du har ret til på et hvert tidspunkt at bede om at få slettet dine data, rettet dine data og få en udskrift af dine data. Henvendelse skal ske skriftligt til e-mailadressen trifu@trifu.dk.
Vi kan hjælpe med: