EVOGEN CLARITY

Evogen Wastewater Treatment product

Pulver designet til at tackle septiske og anaerobe forhold ved hjælp af en uorganisk bærer, der frigiver ilt til det lokale område, når det hydreres.

Bruger en specielt udvalgt blanding af Bacillus til at udkonkurrere sulfat-reducerende bakterier og nedbryde slam og organisk materiale.

Type

MICROBIAL POWDER

Brand

EVOGEN WASTEWATER

Produktoverblik

Kan anvendes i damme, søer og vandhuller eller direkte i problemområder som septiktanke eller pumpestationer. Produktet bruger en specielt designet blanding af Bacillus til at udkonkurrere sulfat-reducerende bakterier og nedbryde slam og organisk materiale. Indeholder applikationsspecifikke Bacillus, som har anti-alge egenskaber og kan bekæmpe skadelige algeopblomstringer gennem produktionen af algicide forbindelser såsom Bacilysin.

Bacillus-konsortierne har robuste heterotrofe vækstparametre, der tillader vækst under en række forskellige forhold, fra damvand til industrielle spildevandssystemer.

Tilgængeligt i:

Egenskaber

Har du spørgsmål til produktet?

Når du sender dine kontaktdata til trifu.dk giver du samtidig samtykke til, at vi opbevarer og behandler dine personoplysninger. Du har ret til på et hvert tidspunkt at bede om at få slettet dine data, rettet dine data og få en udskrift af dine data. Henvendelse skal ske skriftligt til e-mailadressen trifu@trifu.dk.
Vi kan hjælpe med: