EVOGEN BIOBRICK

Evogen Professional product

Evogen Biobricks er specielt formuleret til at blive brugt som en kontrolleret frigivelsesteknologi i spildevandsbehandlingssystemer for at forbedre ydeevnen og forbedre parametre for udledning, lugt og slam. Bacillus, der er i stand til at danne flokkuler, frigives langsomt i systemet for at hjælpe med at håndtere problemer forbundet med organiske forbindelser såsom fedt, olier, fedtstoffer (FOG) og overskydende BOD/COD.

Type

MICROBIAL SOLID

Brand

EVOGEN WASTEWATER

EVOGEN MICROBIAL

Produktoverblik

En langsomt frigivende blok indeholdende flokkuleringsdannende Bacillus-stammer med stærke heterotrofe vækstegenskaber, der er i stand til fuldstændigt at nedbryde fedt, olier og fedtstoffer til CO2 og vand.

Ideel til organiske rige spildevand som kommunale, mejeri- og slagterispildevand. Bakterierne har forskellige lipase-, esterase- og biosurfaktantkapaciteter, hvilket gør FOG-aflejringer mere biotilgængelige og nedbryder dem til mere fordøjelige komponenter.

Tilgængeligt i:

Egenskaber

Har du spørgsmål til produktet?

Når du sender dine kontaktdata til trifu.dk giver du samtidig samtykke til, at vi opbevarer og behandler dine personoplysninger. Du har ret til på et hvert tidspunkt at bede om at få slettet dine data, rettet dine data og få en udskrift af dine data. Henvendelse skal ske skriftligt til e-mailadressen trifu@trifu.dk.
Vi kan hjælpe med: