EVOGEN POND MAINTAIN

Evogen Professional Product

Et specialblandet bakteriepulverprodukt til vedligeholdelse af god vandkvalitet i damme, søer og akvarier.

Type

MICROBIAL POWDER

Brand

EVOGEN MICROBIAL

Produktoverblik

Evogen Pond Maintain er et pulverbaseret produkt, der indeholder en højt specialiseret, applikationsspecifik bakterieblanding til fjernelse af organisk materiale fra forskellige lukkede vandsystemer, der indeholder fiske- og dyreaffald eller nedbrydende plantemateriale.

Et stabilt, lukket akvatisk miljø er en delikat balance mellem dannelse og fjernelse af affaldsstoffer. Hvis denne balance forstyrres, kan vandet blive uklart, og niveauerne af opløst ilt kan blive udtømt på grund af høj efterspørgsel. Giftige forbindelser for vandlevende liv kan også ophobes, hvilket gør det svært at genoprette balancen uden overdreven og kostbar rengøring.

Nøglen til sunde damme er vedligeholdelse af høj vandkvalitet. Den almindelige metode til at opnå rent vand af høj kvalitet er et effektivt biologisk filtreringssystem og beluftning. Effektive biologiske filtre er afhængige af opbygningen af en mikrobiel biomasse, der fjerner faste og opløste affaldsstoffer. Evogen Pond Maintain er en meget effektiv og dokumenteret metode til at forstærke en svag akvatisk biomasse og til at tilføre biologiske filtre.

Tilgængeligt i:

Egenskaber

Har du spørgsmål til produktet?

Når du sender dine kontaktdata til trifu.dk giver du samtidig samtykke til, at vi opbevarer og behandler dine personoplysninger. Du har ret til på et hvert tidspunkt at bede om at få slettet dine data, rettet dine data og få en udskrift af dine data. Henvendelse skal ske skriftligt til e-mailadressen trifu@trifu.dk.
Vi kan hjælpe med: