EVOZYME GT

Evozyme product

En multi-stammet mikrobiel væske, der fås i et bredt udvalg af koncentrationer til videre fremstilling af højtydende biologiske produkter.

Type

MICROBIAL LIQUID

Brand

EVOZYME

Produktoverblik

Evozyme GT er en alsidig, multi-stammet flydende formulering designet som et omkostningseffektivt, brugsklart produkt til en bred vifte af rengørings- og affaldsbehandlingsapplikationer.

Dette produkt er ideelt for formulatorer og forhandlere, der ønsker at levere biologiske produkter, men som ikke har faciliteterne til at fremstille dem.

Alternativt er det velegnet til blanding med andre ingredienser til fremstilling af mikrobielle produkter til lavudfordrende applikationer, eller hvor regelmæssig hyppig dosering er mulig.

Fra dosering i kloakledninger til vådbrønde og pumpestationer giver teknologien spildevandsoperatører en metode til at kontrollere FOG i en bred vifte af scenarier.

Tilgængeligt i:

Egenskaber

Har du spørgsmål til produktet?

Når du sender dine kontaktdata til trifu.dk giver du samtidig samtykke til, at vi opbevarer og behandler dine personoplysninger. Du har ret til på et hvert tidspunkt at bede om at få slettet dine data, rettet dine data og få en udskrift af dine data. Henvendelse skal ske skriftligt til e-mailadressen trifu@trifu.dk.
Vi kan hjælpe med: