Hotel & Resturation

Produkter designet til hoteller, restauranter og catering

Effektive, langvarige og miljøansvarlige produkter til lugtkontrol, hårde og bløde overflader samt almindelig rengøring.

Vores Evogen Professional produkter er designet med hoteller, restauranter og cateringindustrierne for øje. Vores eco-benign® rengøringsprodukter arbejder med biologi, ikke imod den, for at give langvarig rengøring, der ikke skader planeten. Dette sparer dig og dit team tid og ressourcer.

Udover miljømæssige fordele og omkostningseffektivitet betyder vores produktteknologi, at løsningen fortsætter med at virke længe efter, den er påført.

Fra tæpperens til afløbsrensning, lugtneutralisatorer til pletfjernere, reducerer vores Evogen Professional produkter husarbejde, rengøring og vedligeholdelsestid, så du kan koncentrere dig om at drive din virksomhed.

Introduktion

Videnskabeligt validerede og verificerede rengøringsresultater

Vi beviser alt, hvad vi påstår, ved at levere fulde data, og vi har ofte uafhængig verifikation til støtte for vores påstande. Fulde tekniske datablade for vores HoReCa rengøringsprodukter er tilgængelige på forespørgsel.

Miljøansvarlige rengøringsmidler

Vores lavtoksiske eco-benign® formel minimerer miljøpåvirkningen i køkkener, hotelværelser, kommercielle rum og offentlige lokaler.

Applikationsspecifikke produkter

Uanset om det handler om at fjerne FOG og ubehagelige lugte i køkkener eller at rengøre bløde møbler og hårde overflader i kommercielle rum, er vores produkter designet til at målrette problemer ved hjælp af applikationsspecifikke bakterier for at sikre en langvarig renhed.

Produkter for Hotel & Restaurations industrien

Langtidsholdbare og miljøansvarlige produkter til hoteller, restauranter og catering
Vi kan hjælpe med: