EVOGEN TOILET AND URINAL CLEANER

Evogen Professional product

Professionel, kraftfuld toiletrens til erhvervsrengøring af badeværelser. En unik flydende toiletrens og urinalrens, der kombinerer innovativ eco-benign® kemi og applikationsspecifikke bakterier for effektiv rengøring af toiletter, urinaler og omkringliggende områder. Den reducerer opbygningen af både uorganisk og organisk kalk samt lugtgener i badeværelser.

Type

LIQUID

Brand

EVOGEN PROFFESIONAL

Produktoverblik

Evogen Professional Toilet and Urinal Cleaner er en biologisk professionel toiletrens – perfekt til rengøring af erhvervs / offentlige  badeværelser.

Den unikke formulering kombinerer eco-benign® kalkforebyggende kemi og applikationsspecifikke gavnlige bakterier for at tilbyde en innovativ måde at rengøre toiletter, urinaler og badeværelsesarmaturer på.

Tilgængeligt i:

Egenskaber

Har du spørgsmål til produktet?

Når du sender dine kontaktdata til trifu.dk giver du samtidig samtykke til, at vi opbevarer og behandler dine personoplysninger. Du har ret til på et hvert tidspunkt at bede om at få slettet dine data, rettet dine data og få en udskrift af dine data. Henvendelse skal ske skriftligt til e-mailadressen trifu@trifu.dk.
Vi kan hjælpe med: