Introduktion til Biotal Marine

Innovative, højtydende, applikationsspecifikke og videnskabelige løsninger til miljømæssige udfordringer i den maritime industri.

Biotal Marine har over 34 års erfaring med udvikling og anvendelse af specialiserede produkter til den maritime industri.

Vi har arbejdet tæt sammen med skibsejere og OEM’er for at sikre, at vi har en fuldstændig forståelse af de problemer, som industrien står overfor. Som følge heraf opnår vores højtydende, applikationsspecifikke produkter en effektivitetsniveau og konsekvente resultater, som tidligere ikke er set i den maritime sektor.

Vi fokuserer på at skabe miljøansvarlige, højkvalitets kemiske og biologiske produkter, der gør en betydelig forskel. Vores produktudvalg er kompakt og specialiseret, og vi kan reagere hurtigt på markedsudviklinger og kundens behov. Vi har både ISO 9001 og ISO 14001 certificering.

Da flertallet af vores produkter ikke er farlige, kan de leveres hurtigt og omkostningseffektivt overalt i verden ved hjælp af eksisterende globale kurerer, og derfor er flere lagerpunkter ikke nødvendige: omkostningerne til disse infrastrukturer i konkurrerende virksomheder bæres til sidst af kunden.

Tilbage i midten af 1990’erne var vi det første firma, der lancerede en flydende biologisk rengøringsmiddel, MDS 2000, på markedet. Dette produkt var så effektivt, at det næsten skabte et verbum – at ‘Biotal’e rørsystemerne!

OM BIOTAL MARINE

VIDENSKABELIGT VALIDEREDE OG VERIFICEREDE RESULTATER

Stammerne i vores produkter er blevet videnskabeligt valideret og verificeret og udvalgt specifikt til anvendelsen, i stedet for at være generiske bakterier. Vi har gennemført omfattende forskning i stammeoptimering, og vores løbende forsknings- og udviklingsprogrammer kvantificerer evnerne hos mange forskellige bakterier; vi kan utvetydigt demonstrere effektiviteten af de bakteriestammer, der er til stede i Biotal Marine produkter i forhold til konkurrenter.

ECO-BENIGN® TEKNOLOGIER

‘Indgangskravet’ for vores eco-benign® kemi omfatter mange faktorer, ikke kun biologisk nedbrydelighed. Vi ser også på giftighed og adfærd i miljøet, bæredygtighed og andre faktorer. Vi bruger ikke opløsningsmidler (herunder glykoletere), syrer, fosfater eller EDTA. Vores eco-benign® kemi kan enten bruges alene eller til at støtte handlingen af de applikationsspecifikke bakterier i produkterne.

Vores brug og forståelse af eco-benign® kemi betyder, at vi har produkter, der kan overholde de højeste miljøstandarder, såsom HOCNF-registreringer til offshore-brug.

BRANCHE EKSPERTER

Alt vores forskning og udvikling udføres internt i vores egne laboratorier på vores europæiske og amerikanske hovedkontorer, og vi formulerer alle vores egne produkter. Vores tekniske team besøger regelmæssigt skibe, skibsejere og OEM’er, og vi forstår derfor de problemer, som industrien står overfor, på første hånd.

Produkter for Marine industrien

Langtidsholdbare og miljøansvarlige produkter til hoteller, restauranter og catering

BIOTAL MDS-PAK 300

BIOTAL MDS 3000

BIOTAL MARINE GW 300

BIOTAL MARINE

BIOTAL AR 3000 PE

BIOTAL ECOCLEAN 3000

BIOTAL DC 3000

BIOTAL AR 3000 BW

Vi kan hjælpe med: